Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 50€ και άνω

Τρόποι Πληρωμής

Ασφάλεια συναλλαγών

Πιστωτική - χρεωστική κάρτα | Stripe PCI compliant

Το Stripe έχει ελεγχθεί από PCI-ορκωτό ελεγκτή και είναι πιστοποιημένο με PCI Πάροχος υπηρεσιών Επίπεδο 1. Αυτό είναι το πιο αυστηρό επίπεδο πιστοποίησης που διατίθεται στον κλάδο των πληρωμών. Για να το επιτύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα εργαλεία και πρακτικές ασφάλειας για να διατηρήσουε ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας στο Stripe. Για πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες με υψηλά στάνταρ ασφάλειας επιλέξτε Stripe.

Αντικαταβολή

Πληρωμή στον μεταφορέα με την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας. Επιβάρυνση 2.5 ευρώ.

Κατάθεση σε τράπεζα - Bank Deposit

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών στον παρακάτω λογαριασμό. Προμήθειες και έξοδα τραπέζης βαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον αγοραστή.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - NATIONAL BANK OF GREECE
ΑΡ. ΛΟΓ.: 392/001876 - 70
IBAN: GR8901103920000039200187670
Δικαιούχος - Beneficiary: ΣΑΚΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πιστωτική - χρεωστική κάρτα | E-simplify της Εθνικής Τράπεζας

Με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών e-simplify της Εθνικής Τράπεζας.

Η υπηρεσία i-bank e-commerce με χρήση καρτών αποτελεί μία ασφαλή και αξιόπιστη λύση για την πραγματοποίηση και διαχείριση των συναλλαγών πληρωμών μέσω του e-shop της επιχείρησης, δεδομένου ότι:

  • Πρόκειται για ένα πλήρως πιστοποιημένο σύστημα, κατά το διεθνές πρότυπο ασφαλείας PCI DSS.
  • Υποστηρίζει συναλλαγές 3D MasterCard® SecureCode™/Verified by VISA: Εφ' όσον ο πελάτης κάτοχος της κάρτας είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία MasterCard® SecureCode™ ή Verified by VISA της εκδότριας τράπεζας, παρέχεται η δυνατότητα ταυτοποίησής του μέσω του Προσωπικού Μυστικού Κωδικού του.
  • Επιτρέπει να μη χρησιμοποιείται ο αριθμός της κάρτας στο site της επιχείρησης σε επόμενη συναλλαγή, μέσω του «Tokenization», λειτουργίας κατά την οποία ο αριθμός της κάρτας μετατρέπεται σε μοναδικό ηλεκτρονικό κωδικό (token). Ειδικότερα, ο χρήστης μπορεί να επαναλάβει συναλλαγές αγοράς, χωρίς κάθε φορά να πληκτρολογεί εκ νέου τον αριθμό της κάρτας του. Με αυτό τον τρόπο, η επιχείρηση δεν διαχειρίζεται στοιχεία καρτών και συνεπώς ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις του PCI DSS, ενώ ταυτόχρονα η εξυπηρέτηση των πελατών σας είναι σημαντικά βελτιωμένη.

Επιπλέον των παραπάνω, πραγματοποιείται έλεγχος και προστασία από απατηλές συναλλαγές (Fraud & Risk Solutions):

Η Εθνική Τράπεζα διαθέτει σύγχρονα συστήματα Risk & Fraud που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και παρέχονται σε κάθε επιχείρηση που χρησιμοποιεί την υπηρεσία i-bank e-commerce.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα χρήσης υπηρεσίας ελέγχου συναλλαγών (Risk & Fraud Screening Solutions) προσαρμοσμένης στις ιδιαίτερες και μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, μπορείτε να θέσετε τους δικούς σας κανόνες ελέγχου των συναλλαγών. Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται on line - real time, σε χρόνο μικρότερο των δύο δευτερολέπτων και πριν την αποστολή του αιτήματος εξουσιοδότησης της συναλλαγής.