Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 50€ και άνω

Εργαστήρι χειροποίητων δερμάτινων ειδών

Η Katerina Sandals είναι ένα εργαστήρι χειροποίητων δερμάτινων ειδών που κατασκευάζει κατά κύριο λόγο δερμάτινα σανδάλια και δερμάτινες τσάντες αλλά και πολλά άλλα προϊόντα με βάση το δέρμα, όλα με μεράκι και πολύ αγάπη.

Χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια δέρματα Ά ποιότητας με αποτέλεσμα τα προϊόντα μας να αντέχουν με διαφορά στη πάροδο του χρόνου αλλά και στη καθημερινή χρήση. Το πραγματικό γνήσιο δέρμα έχει μοναδικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά που το κάνει να ξεχωρίζει από τα αναγεννημένα ή άλλα συνθετικά δέρματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθείς και να αγοράσεις ένα συνθετικό δέρμα για γνήσιο δέρμα. Στο κατάστημα μας δεν θα βρείτε ποτέ και κανένα προϊόν κατασκευασμένο από μη γνήσιο δέρμα.

Όσοι γνωρίζουν τα προϊόντα μας τα λατρεύουν και γίνονται οι καλύτεροι υποστηρικτές μας. Αυτό μας δίνει δύναμη και όρεξη να συνεχίσουμε. Ορμώμενοι από την αγάπη του κόσμου για τα προϊόντα μας ξεκινήσαμε πρόσφατα και αυτό εδώ το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σας ευχαριστούμε και θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε στη ποιότητα.