Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 50€ και άνω

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χωρίς καμία επιπλέον ποινή εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα γίνει η παραλαβή των προϊόντων. Θα θέλαμε από εσάς να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων. Αυτό θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τυχόν λάθη ή παραλείψεις μας. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση Αλλαγής Γνώμης έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε οι ίδιοι το προϊόν στο φυσικό μας κατάστημα. Στην περίπτωση που επιλέξετε παραλαβή από διεύθυνση της επιλογής σας καλείστε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφής που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

Παραλαμβάνουμε το προϊόν από το χώρο σας με χρέωση 5€ αν πρόκειται για Αλλαγή Γνώμης. Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή στο κατάστημα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2691022782 ή στο email info@katerinasandals.gr. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Αλλαγή σε Χρώμα ή Μέγεθος

Αν η αλλαγή οφείλεται σε λάθος του καταστήματος, τα αντίστοιχα έξοδα καλύπτονται από εμάς. Στην περίπτωση που επιθυμείτε άλλο χρώμα ή άλλο μέγεθος τα έξοδα της νέας αποστολής καλύπτονται από εσάς. Η διαδικασία είναι ως εξής: η αποστολή του προιοντος θα γίνετε με χρέωση παραλήπτη μόνο με Ελτά Κούριερ και πληρώνεται με τη παραλαβή του προϊόντος 5€ αντικαταβολή ή 3€ εάν επιθυμείτε τραπεζική κατάθεση.

Αν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας για μια ανταλλαγή στο μέγεθος ή το χρώμα, θα στείλουμε την αντικατάσταση στη διεύθυνση παράδοσης που προϋπήρχε στη παραγγελία σας εκτός και αν συμπληρώσετε νέα στην φόρμα επιστροφών. Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στο κατάστημά μας.

Τα προϊόντα καταφθάνουν στο κατάστημά μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά (όχι απαραίτητα στην αρχική τους συσκευασία) και δεν μπορεί να υποστούν φθορά στο δρόμο! Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που έχουν επιστραφεί σε εμάς κατά λάθος. Σας συνιστούμε να κρατήσετε την απόδειξη του ταχυδρομείου/κούριερ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής.

Μπορούμε να ανταλλάξουμε το προϊόν για ένα διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα του ίδιου προϊόντος. Εάν θα θέλατε ένα διαφορετικό προϊόν, θα πρέπει να κάνετε μια νέα παραγγελία.